Wimots was niet meteen opgezet met nieuwe VRT-reeks 'Iedereen Duivel'

Wimots was niet meteen opgezet met nieuwe VRT-reeks 'Iedereen Duivel'
Foto: © SC

Vanmiddag heeft de VRT in samenwerking met de KBVB zijn nieuwe reeks 'Iedereen Duivel' voorgesteld. Het programma draait rond het leven achter de schermen bij de Rode Duivels en werd gedraaid tijdens de voorrondes voor Brazilië. Maar bondscoach Marc Wilmots leek eerst niet echt opgezet met de reeks.

Vanaf 14 april zal vier maandagen op rij  een aflevering worden uitgezonden die handelt over het leven achter de schermen van de Rode  Duivels. De reeks botste wel op wat kritiek vanuit het kamp van de Rode Duivels.  Zo was de bondscoach niet vanaf dag één te vinden voor het idee van een cameracrew achter de schermen van zijn ploeg. 

"Logisch natuurlijk", zegt Steven Martens, CEO van de voetbalbond in Het Laatste Nieuws. "Geen enkele kok heeft graag dat ze in zijn keuken komen filmen, en al zeker niet als zijn restaurant pas geopend is. Want we mogen niet vergeten dat we de reeks beginnen filmen zijn op het moment dat er nog geen enkele kwalificatiematch voor het WK afgewerkt was en dat Wilmots nog maar net bondscoach geworden was. Er was zelfs nog geen sprake van de Duivel-uitdagingen. In zekere zin was het dus een gewaagd initiatief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties