Annys geeft vrienden moed: "OHL moet het halen"

Annys geeft vrienden moed: "OHL moet het halen"
Foto: © SC

Morgen wordt er grotendeels beslist over het lot van Bergen. Indien OH Leuven wint, lijkt het helemaal over voor de Henegouwers. Al blijft er natuurlijk nog altijd dat waterkansje.

Maxime Annys, speler van Westerlo, heeft voor beide clubs gespeeld en kent er nog heel wat mensen. "Vooral bij Leuven dan. Ik heb nog wekelijks contact met jongens als Raymaekers, Geraerts en Ruytinx", aldus Annys bij Voetbalkrant.com. "Ze geloven er allemaal in. Leuven moet het ook halen. Het is een te mooie club om te degraderen, maar de weg is nog lang. Ik verwacht wel dat ze Bergen opzij gaan zetten, maar dan moeten ze nog tegen de tweedeklassers."

"Het is een woelig seizoen geweest bij Leuven", knikt Annys, die een goeie vriend is van Bjorn Ruytinx. "Ik vind het overdreven wat er allemaal gebeurd is. Op een gegeven moment heb ik op Facebook en Twitter dan ook een beetje zijn verdediging op zich genomen. Als ze hem privé gaan aanvallen, is dat er ver over. Dat heeft natuurlijk ook allemaal niet geholpen om de rust te bewaren."

"Maar bij Bergen zag ik toch een soort van berusting. Het kan zijn dat ze zich nog herpakken, maar de helft van die spelers weet natuurlijk ook niet waar ze volgend seizoen gaan spelen. Die onzekerheid speelt ook mee", denkt Annys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties