Standard kampioen, Westerlo naar eerste klasse

Standard kampioen, Westerlo naar eerste klasse
Foto: © SC

We gaan zowel in eerste als in tweede klasse de laatste rechte lijn in. Wie wordt kampioen, wie gaat er in de play-offs het beste vanaf komen en wie gaat van tweede klasse doorstijgen?

Voor het kampioenschap is het duidelijk: Standard (1,8) zal kampioen zijn, enkel Club Brugge (2,1) kan nog iets in de pak brokkelen. Positief is wel dat u rijk kan worden door toch nog op een van de vier andere kandidaten te gokken.

Zo levert uw gratis bonus van 60 euro bij UNIBET al 900 euro op bij een titel van Anderlecht en al maar liefst 4500 euro als Francky Dury met zijn troepen alsnog de hoogste prijs binnenhaalt. Voor Lokeren en Genk zijn de bedragen zelfs astronomisch - zet dus zeker in.

Wat als Bergen alsnog play-off 3 weet te winnen? De kansen lijken klein na een 6-0 achterstand. Maar vorig jaar wist Cercle Brugge ook nog weg te raken uit zo'n situatie. Kan dat nu opnieuw? Als het Bergen alsnog lukt, zorgt uw bonus van 60 euro wel meteen voor 720 euro! Een aanrader! Westerlo zal de eindronde tegen - vermoedelijk Bergen - niet moeten spelen. Zij zijn nu de topfavoriet (2,55 tegen 1) om kampioen te worden in tweede klasse.

En in Gent? Daar is er nog steeds hoop om play-off 2 te winnen, zelfs na de thuisnederlaag tegen Oostende. En volgens Unibet hebben ze nog steeds goede papieren om hun groep te winnen en dan door te stomen. Kortrijk is wel favoriet voor PO2, maar op wie zet jij in?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties