Reactie Zukanovic zoekt verklaring: "Spelers hebben duidelijk veel aan hun hoofd"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Zukanovic zoekt verklaring: "Spelers hebben duidelijk veel aan hun hoofd"
Foto: © Photonews.be

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ervin Zukanovic, opnieuw in de basis tegen Lierse, had weinig woorden na afloop van de wedstrijd op het Lisp gisteren. Ook hij kon moeilijk de vinger op de wond leggen maar hoopt net als iedereen bij Gent dat de malaise nu eens eindelijk ophoudt.

Tamara Vereecken in Lier

Zukanovic was één van de weinige spelers van Gent die überhaupt iets wilde zeggen na het verlies tegen Lierse. “Het is duidelijk dat de spelers veel aan hun hoofd hebben. We trainen heel goed door de week, de sfeer is goed en dan tijdens de match gaat het gewoon niet.” Is het dan een gebrek aan vertrouwen? “Volgens mij is het een combinatie van veel dingen.”

Wat zei de trainer tijdens de rust? “Dat we niet mochten opgeven. Tegen het einde creëerden we dan ook wat kansen, ondermeer via Habibou. We kregen wat meer grip op de wedstrijd maar konden het niet concretiseren. En het resultaat was dat zij scoorden en wij weer verliezen.”

"We moeten vooruit kijken"

En nu? “We moeten doorgaan, vanaf maandag opnieuw trainen… Dit is echt niet makkelijk. Maar goed, het is voetbal, we moeten ermee leven. Je moet in voetbal ook leren om bepaalde wedstrijden helemaal achter je te laten en vooruit te kijken naar de volgende match. ” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties