CEO Antwerp FC wijst met de vinger naar voormalig voorzitter: "Wauters wil de club kapotmaken"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 164 reacties
CEO Antwerp FC wijst met de vinger naar voormalig voorzitter: "Wauters wil de club kapotmaken"
Foto: © Photonews

De toekomst van Antwerp FC staat op de helling. Het stamnummer één kreeg vandaag immers geen licentie toegewezen om volgend seizoen in de Belgacom League te mogen aantreden. Intussen kon CEO Gunther Hofmans het vonnis van de licentiecommissie inkijken.

De algemeen directeur van the Great Old reageerde vanavond verrast na het vonnis te hebben doorgenomen. "Ik begrijp niet goed waar de licentiecommissie naartoe wil", zegt Hofmans tegenover Voetbalkrant.com. "Het is een lopend proces, ik wist niet dat je veroordeeld werd voor er een uitspraak gedaan is? Dit is de omgekeerde wereld. Dat gaan we proberen te verdedigen voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport."

Wanneer mogen we daarin een doorbraak verwachten? "We moeten binnen dit en drie werkdagen beroep aantekenen en dan zijn we afhankelijk van het Arbitragehof", aldus de CEO. "Of we zelf ergens tekortschoten? Alles is financieel in orde, dat kan iedereen nakijken op de site van de Voetbalbond. Het is alleen de claim van Eddy Wauters. Rond de tafel gaan we met hem niet meer zitten, dat is in het verleden al gebeurd. Eddy Wauters wil de club kapotmaken, ik kan het niet anders verwoorden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties