Foket weet niet waar toekomst ligt: "Wachten op nieuwe coach"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Foket weet niet waar toekomst ligt: "Wachten op nieuwe coach"
Foto: © Photonews

Thomas Foket speelt momenteel op huurbasis voor KV Oostende. De flankaanvaller werd onlangs ontboden in de Ghelamco Arena om zijn toekomst te bespreken. "Maar eigenlijk ben ik zelf niets wijze."

Door Cédric De Volder

KAA Gent leent Thomas Foket immers uit aan KV Oostende. De 19-jarige flankaanvaller verzamelde een mooi aantal speelminuten aan de Belgische kust. Tijdens play-off 2 krijgt Foket zelfs voluit zijn kans van Fred Vanderbiest. Maar hoe moet het volgend seizoen verder?

"Meeting omtrent toekomst werd uitgesteld"

"Normaal gezien zou er vorige week beslist worden over mijn toekomst", aldus Foket in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Maar die meeting werd uitgesteld. Ik weet dat Gent tevreden is over mijn ontwikkeling, maar meer niet. Of een terugkeer naar Gent een optie is? Laat ik het zo zeggen: ik zal ook in Oost-Vlaanderen mijn mannetje staan."

Wellicht had het nakende ontslag van Mircea Rednic iets te maken met het verschuiven van het agendapunt. "Het klopt dat er eerst duidelijkheid moet komen omtrent de nieuwe coach", besluit Foket. "Op het moment dat mijn gesprek was gepland, kon de toenmalige oefenmeester zich geen fouten meer veroorloven. Dat is ondertussen ook duidelijk geworden, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties