Ook Atalanta kan zegereeks Roma niet stoppen

Caroline Tonnelier

AS Roma is momenteel niet af te stoppen. Tegen Atalanta wonnen de Romeinen met 3-1. De tweede plaats lijkt de ploeg van Rudi Garcia niet meer te kunnen ontglippen na deze zevende opeenvolgende zege. Napoli volgt nu immers op vijftien punten, weliswaar met één match minder gespeeld.

De thuisploeg, met Nainggolan in de basis, begon sterk aan de match en opende de score al in het openingskwartier. Taddei was de man die de netten voor het eerst deed trillen. Op slag van rust was het Ljajic die voor de comfortabele 2-0 voorsprong zorgde.

Atalanta kon nauwelijks iets terugdoen en Gervinho maakte er in de tweede helft zelfs 3-0 van. AS Roma deed het na die derde treffer wat rustiger aan en zo slaagden de bezoekers er toch nog in om een eerredder op het bord te krijgen. Miglaccio legde de 3-1 eindstand vast. Eerder op de avond hadden Sassuolo en Cagliari al 1-1 gelijkgespeeld.