Reactie Simons vindt verlies onverdiend

Tamara Vereecken
| 100 reacties
Simons vindt verlies onverdiend
Foto: Photonews.be

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timmy Simons was zwaar ontgoocheld na het verlies tegen Zulte-Waregem. De Club-captain vond dat z'n ploeg veel meer verdiende na wat geen slechte wedstrijd was. Club heeft nu twee thuismatchen en die moeten gewonnen worden, vertelde Simons nog.

Tamara Vereecken in Waregem

Club begon schitterend aan de play-offs met een klinkende overwinning tegen Lokeren maar blijft na de voorbije twee matchen achter met nul op zes. “Als je twee keer verliest, sta je hier natuurlijk met een heel ander gevoel. Eigenlijk moeten we vandaag die wedstrijd afmaken. Ik denk dat Ryan al bij al niet zoveel werk had en dat we de wedstrijd redelijk onder controle hadden, wat op Zulte-Waregem niet zo evident is. Jammer dat we ’t niet in punten konden omzetten.”

“Dit is zuur want we speelden geen slechte match, dat heb ik hier al anders geweten”

Dat is in deze fase cruciaal uiteraard, elk punt telt. “Zeker. Het maakt het extra zuur omdat we geen slechte match hebben gespeeld, dat heb ik hier al anders geweten. We hebben de gretigheid getoond om de wedstrijd in handen te pakken. We hebben toch een paar kansen gehad, jammer dat we ze niet afmaken,” aldus Simons.

Het gevoel is nu wel anders dan na Anderlecht? “Elk verlies doet pijn. Natuurlijk, het zijn puntjes buitenshuis die net het verschil kunnen maken.” Nu volgen twee thuiswedstrijden, een goede zaak voor jullie? “Ik denk het wel. Je weet gewoon dat je in de thuiswedstrijden de drie punten moet pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties