Reactie Spelers Bergen: "Calvarietocht van begin tot einde"

Spelers Bergen: "Calvarietocht van begin tot einde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het verhaal in eerste klasse is gedaan voor Bergen. De spelers sloegen achteraf - zoals het ook hoort - mea culpa. "We hebben heel dit seizoen geen blok kunnen vormen.

Johan Walckiers in Leuven

Thomas Chatelle, één van de anciens, schudde meewarig het hoofd. "Het is heel het seizoen slecht geweest. Het was een calvarietocht van begin tot einde. Een echt rotseizoen. En na elke wedstrijd hoorden we: het was niet slecht. Dat is zo wat de samenvatting van het seizoen. Het was niet slecht, maar we pakten geen punten. We hebben nooit een echt blok kunnen vormen. En dat is zo belangrijk voor een ploeg als Bergen", aldus Chatelle.

Matthys: "Nog geen akkoord of voorakkoord"

Ook Tim Matthys wist van geen hout pijlen meer maken. Tot overmaat van ramp moest hij geblesseerd van het veld. Al heeft hij nu wel een hele tijd om alles te laten helen. "Het is een echte rampseizoen geweest. Dit had ik nooit verwacht, maar het zat er de laatste tijd aan te komen. We wisten gewoon niet meer hoe te winnen."

Matthys herhaalde al verschillende keren dat hij in eerste klasse zal blijven. "Ik heb nog geen akkoord of voorakkoord met eender welke ploeg. Volgende week ga ik het allemaal eens bekijken. Er zijn aanbiedingen van heel wat ploegen, maar ik vroeg mijn manager om me daar nu niet bij te betrekken. Ik heb deze week een afspraak met hem en dan zullen we wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties