Reactie Genk-talent deed het uitstekend tegen Anderlecht

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Genk-talent deed het uitstekend tegen Anderlecht
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sandy Walsh mocht uitgerekend tegen zijn ex-club Anderlecht voor het eerst starten. Iedereen was het erover eens dat de jonge verdediger het uitstekend deed.

Robby Morren in Genk

Na Pieter Gerkens en Siebe Schrijvers, kreeg nu ook Sandy Walsh zijn kans bij Racing Genk. Jeroen Simaeys was grieperig en besliste in extremis om niet te starten, waardoor Walsh centraal achterin mocht opdraven. Hij speelde een prima partij, al haalde hij opgelucht adem toen Köteles hem voor een owngoal behoedde.

"Ik was er klaar voor, ik was goed voorbereid en ik ben blij dat deze kans eindelijk gekomen is", vertelde de verdediger na de partij.

Geen rechtsback

"Sandy heeft een hele goede match gespeeld. Hij bracht voor mij de bevestiging dat hij een centrale verdediger is en geen rechtsback", oordeelde coach Emilio Ferrera. Zijn voorganger Mario Been speelde Walsh immers uit als rechtsback. 

Ook Siebe Schrijvers was blij met de prestatie van zijn ploegmaat. "Hij heeft het fantastisch gedaan. Hij heeft zijn mannetje gestaan, ook in de kopduels met Mitrovic. Hij mag tevreden zijn over zijn prestatie", vond Schrijvers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties