Chadli zet met Tottenham aardig reeksje neer

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Chadli zet met Tottenham aardig reeksje neer
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur is met het kleinste verschil gaan winnen bij Stoke City. The Spurs - met Nacer Chadli in de ploeg - werkten bijna een volledige helft tegen tien man af. Onderin liet Fulham de zege nog uit handen glippen.

Stoke City – Tottenham Hotspur 0 - 1   

De bezoekers uit Londen klommen iets na het half uur op voorsprong. Adebayor trok op wandel in de vijandelijke zestien en haalde de achterlijn. De Togolees kon ook nog een voorzet afleveren die door Rose vakkundig werd binnen geknikt.

Net voor en net na de rust eiste Shawcross een hoofdrol op. De Engelse verdediger pakte snel twee keer geel en Stoke dus bijna een helft met zijn tienen verder. The Spurs konden hun man-meer-situatie niet omzetten in extra goals, maar laten wel voor een fraaie 10 op 12 optekenen.

Fulham – Hull City 2 - 2

Onderin liet Fulham de kans liggen om een uitstekende zaak te doen in de strijd tegen degradatie. The Cottagers vonden kort na de pauze twee keer de weg naar de netten. Dejagah en Amorebieta toverden allebei hun naam op het scorebord. De aansluitingstreffer van Jelavic leek te laat te komen, maar Long bracht Hull alsnog langszij.    

Overige resultaten:

Swansea City – Aston Villa 4 - 1

West Bromwich Albion – West Ham United 1 - 0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties