Reactie Meunier weet waar verschil lag: "In eerste helft draaiden we te veel rondjes"

Meunier weet waar verschil lag: "In eerste helft draaiden we te veel rondjes"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Veel Bruggelingen begonnen pas in de tweede helft aan hun match, Thomas Meunier was daar niet bij. De rechtsachter probeerde zijn ploeg naar voor te duwen, maar slaagde daar pas in de tweede helft in.

Johan Walckiers in Lokeren

"Gemakkelijk was het niet vandaag", lachte Meunier. "Als ik het me goed herinner is het zelfs de eerste keer dat we terugkomen en winnen na eerst op achterstand te hebben gestaan. Lokeren speelde weer zijn rol van scherprechter en heeft het ons niet cadeau gedaan. Zeker in de eerste helft speelden ze met veel beweging en drang naar voor. In de tweede hebben we dat kunnen omkeren en hadden we veel kansen. Maar we moeten nog efficiënter worden, want we lieten er veel te veel liggen."

We deden te weinig met ons balbezit

Meunier zag inderdaad ook dat het een lakse eerste helft was van Club. "We hebben het onszelf veel te moeilijk gemaakt", knikte hij. "We hadden balbezit, ja. Maar we deden er te weinig mee. We speelden te traag en bleven maar rondjes draaien. Er was niemand die een individuele actie maakte om Lokeren uit verband te spelen."

Zelf kon hij tevreden zijn met zijn wedstrijd. "Ik praat niet graag over mezelf. We hebben het met de ploeg gedaan. Ook de invallers. Gudjohsen en De Sutter komen in en scoren. En Lestienne en Sobota draafden een hele tweede helft hun flank af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties