Reactie Vossen: "In vorm scoor ik hier twee keer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 27 reacties
Vossen: "In vorm scoor ik hier twee keer"
Foto: © Photonews

Opmerkelijk gisteren aan de Gaverbeek: afwerker pur sang Jelle Vossen wist de goal plots niet meer staan. Hij speelde goed en kwam vaak in een kansrijke positie, maar bij de afwerking ging het telkens fout. Balen dus voor de spits.

Sander De Graeve in Waregem

"Het is spijtig, maar we moeten onze manier van voetballen onthouden. We speelden goed en ook in balverlies stonden we stevig. We controleerden de match en Zulte Waregem kreeg niet die uitgespeelde kansen die wij wel kregen. Wij maakten meer aanspraak op de zege", aldus Vossen achteraf.

"Ik ga hier geen week van wakker liggen"

Die kansen werden echter te vaak gemist door Vossen en zijn kompanen. "We creëerden de kansen wel. Als ik in een goeie dag zit, scoor ik die twee grote mogelijkheden wel en geef ik die laatste pas op Thomas Buffel ook goed. Dat kan gebeuren, iedere voetballer maakt dat wel eens mee. Ik ga hier geen week van wakker liggen."

Vossen benadrukte nog de positieve flow waarin heel Genk lijkt te zitten. "We hebben als groep veel meer vertrouwen. Op het veld zie je dat ook. Ik zie spelvreugde die we al maanden niet meer hadden. Ons voetbal is goed en dat is het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties