Reactie Ryan wil absoluut de titel: "Alles winnen en we zijn kampioen"

Robby Morren
Robby Morren
| 22 reacties
Ryan wil absoluut de titel: "Alles winnen en we zijn kampioen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mathew Ryan had een groot aandeel in de winst van Club Brugge op het veld van Lokeren. De doelman pakte uit met enkele belangrijke reddingen en wil absoluut de titel pakken. Hij benadrukt dat blauw-zwart die in eigen handen heeft.

Robby Morren in Lokeren

"Ik wil er staan en belangrijk zijn voor het team. Ik ben blij dat ik enkele cruciale reddingen deed, maar ik ben vooral blij dat het drie punten en de leidersplaats opleverde."

"Lokeren strafte ons af op een stilstaande fase. We moesten aan de tweede helft beginnen met de rug tegen de muur, maar we hebben karakter getoond. We hadden onze 2 laatste uitmatchen niet gewonnen, dus wisten we wat we moesten doen."

Opvallend beeld toen Ryan naar de bank rende om een Brugse goal te vieren. "Ik had geen speciale boodschap voor Preud'homme. Het was de emotie. Ik liep naar de bank omdat dat dichterbij was dan mijn ploegmaats die aan de overkant stonden."

Al een mooie tijd beleefd bij Club Brugge

"We mogen genieten van deze overwinning, maar we moeten ons al snel weer concentreren op de belangrijke wedstrijd tegen Anderlecht. We hebben nu druk op Standard gelegd, maar we moeten nu naar onszelf kijken. We hebben alles in eigen handen, dat is eenvoudige wiskunde. Als we alles winnen dan zijn we kampioen."

De doelman is heel blij met zijn keuze voor Club Brugge en vastberaden om kampioen te worden. "Ik heb al een hele mooie tijd beleefd bij deze club. Een keeper kan punten verdienen voor zijn club, ik wil me de komende weken nog extra focussen en de titel pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties