Reactie Brugse bankzitters belangrijk: "Ze waren fenomenaal"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Brugse bankzitters belangrijk: "Ze waren fenomenaal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Fenomenaal", zo roemde Timmy Simons de invalbeurten van ploegmaats Gudjohnsen en De Sutter. Zij maakten het verschil op het veld van Lokeren zodat Club Brugge met drie bijzonder belangrijke punten in de sporttas huiswaarts kon keren.

Robby Morren en Johan Walckiers

"Tom was moe", zo lichtte Preud'homme zijn beslissing toe om de spits op de bank te zetten. Hij viel in en scoorde vrijwel onmiddellijk. Zelfde verhaal voor Eidur Gudjohnsen die geen probleem maakt van zijn rol als bankzitter.

"We hebben een kern van 24 spelers en we hebben iedereen nodig tot het einde. Het maakt niet uit wie er op de bank zit", vertelde de Ijslander die bijzonder sterk inviel.

Een sterke bank en een goede sfeer. Het zijn twee wapens die een doorslaggevende rol kunnen spelen in de eindspurt naar de titel. "Eidur en Tom zijn sowieso een surplus", aldus Meunier die ook de prestatie van Sobota in de schijnwerper plaatste. "Hij had lang niet gespeeld en heeft tegen Lokeren toch maar mooi mee het verschil gemaakt."

De jongens die invallen leveren fantastisch werk

"We hebben een sterke bank", weet Bjorn Engels. "We hebben daar ook over gesproken in het team. Gudjohnsen en De Sutter hebben het verschil gemaakt en daar kan iedereen alleen maar blij om zijn."

Timmy Simons schuwde de superlatieven niet. “Onze bank is schitterend, de invallers waren fenomenaal. Zo zie je maar dat we ook als team echt goed staan en dat iedereen voor elkaar wil werken. Als er iemand uitvalt of een iets mindere dag heeft, dan vangen andere jongens dat prima op. De jongens die invallen leveren fantastisch werk.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties