Reactie Simons benadrukt belang van winst op Lokeren: "Kan een sleutelmoment zijn"

Robby Morren
Robby Morren
| 35 reacties
Simons benadrukt belang van winst op Lokeren: "Kan een sleutelmoment zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge boog op het veld van Lokeren een achterstand om in een overwinning. Een hele belangrijke driepunter in de strijd om de titel, weet Timmy Simons. "Dit zou wel eens een sleutelmoment kunnen zijn."

Robby Morren in Lokeren

“We kwamen op een heel slecht moment op achterstand, maar dan is de vechtlust die wij getoond hebben toch knap want in Lokeren komen winnen is niet evident. Dat hebben andere ploegen ook al kunnen merken.”

Dankzij de driepunter, komt blauw-zwart voor het eerst dit seizoen alleen aan de leiding. Simons weet dat Club Brugge het kampioenenlot nu in eigen handen heeft. Als de Bruggelingen alles winnen, is de klus geklaard.

“Het was een belangrijke overwinning, we wisten wat er op het spel stond. Dit is een mooie stap op een goed moment. Als wij ons eigen ding doen, dan hoeven we niet naar andere teams te kijken en dat is het mooie.”

Dit is een mooie stap op een goed moment

“Dit zou een sleutelmoment kunnen zijn, maar het kan elke week ook veranderen. We hebben de voorbije weken al gezien dat het na elke speeldag kan veranderen.”

“De play-offs zijn zwaar maar dat hoort er gewoon bij. Als het te makkelijk zou zijn, dan zou er ook niets aan zijn als je een goed resultaat zou neerzetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties