Giggs: "Januzaj heeft bescherming nodig"

Mattias Verhaeghe
| 4 reacties
Giggs: "Januzaj heeft bescherming nodig"
Foto: © Photonews

Zowel Adnan Januzaj als Marouane Fellaini kregen gisteren nog eens hun kans bij Manchester United. Beide Belgen deden het voortreffelijk, maar Januzaj werd weer het slachtoffer van een vuile fout.

“De overtreding zelf heb ik niet gezien, maar wel zijn been. Hij heeft een afdruk van zijn knie tot zijn enkel. Het is al de tweede keer dat dit gebeurt, na het voorval met Sascha Riether van Fulham in november. Het is vreselijk en niet mooi om te zien, zijn been. Hij heeft bescherming nodig, want hij is een briljante speler.”

“De autoriteiten moeten optreden. Ik weet niet wat er kan gebeuren, maar dit was erg”, aldus Giggs in een persconferentie achteraf. Meyler, de dader van de aanslag op Januzaj, kan wel nog gestraft worden op basis van tv-beelden.

Toekomst

Giggs gaf ook nog wat uitleg over de toekomst van zichzelf, Rio Ferdinand en Patrice Evra. “Over mezelf ben ik vrij relaxed, maar ik weet niet hoe het is bij Rio en Patrice. Als ze doorgaan, gaan ze door. Er komen sowieso nieuwe jongeren, als wij nu blijven spelen of niet. De volgende paar weken hakken we alle drie de knoop door. Het kan de komende dagen gebeuren, maar ook de komende weken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties