Reactie Harbaoui ziet topschutterstitel uit handen glippen: "Wat een klootzak, die Opare"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Harbaoui ziet topschutterstitel uit handen glippen: "Wat een klootzak, die Opare"
Foto: © Photonews

Harbaoui kwam erg dichtbij zijn tweeëntwintigste doelpunt van het seizoen, maar Opare werkte de bal uiteindelijk in zijn eigen doel. Harbaoui blijft voorlopig dus op plek twee in de topschuttersstand.

Sander De Graeve in Lokeren

"Maakte Opare die goal? Ik dacht eerst dat het Kanu was. Wat een klootzak, die Opare", lachte Harbaoui achteraf. "Hij heeft het goed bekeken, zo stoot ik zijn maatje Batshuayi niet van de eerste plaats." De Gouden Stier spookt nog in het hoofd van de aanvaller, maar als beide heren niet meer scoren volgende week neemt Batshuayi de prijs mee naar huis.

Harbaoui zag nog een kans verloren gaan toen Vervecken geen penalty floot. "Ik kreeg echt wel een duw, ik ben niet iemand die voor het minste contact de grasmat opzoekt. Het blijft vreemd dat we maar één strafschop kregen dit seizoen. Aan de overkant worden ze wel vlotjes gefloten."

Er niet op gebrand om het feestje van Anderlecht te verknallen

Goals van Harbaoui kunnen Standard echter aan de titel helpen. "Wat Batshuayi het liefste zou hebben, de titel of de topschutterstrofee? Ik denk beide. Ik wil Standard niet per se helpen, als het 1-1 wordt en ik scoor, zal ik tevreden zijn." De kansen op de overwinning in het Astridpark schat de spits niet hoog in.

"Of ik hun feestje wil verknallen? Daar denk ik niet aan, ik blijf neutraal en denk aan mezelf en Lokeren. Met een punt zal ik al tevreden zijn. Al onze doelstellingen hebben we al gehaald dit seizoen. Daarna wordt het moeilijk. Je zag dat Standard nog iets te winnen heeft en wij niet. Toch geven we nog het maximum, kijk maar naar de zege op Genk. De twee laatste matchen was het wel moeilijker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties