Reactie Engels: "Wanneer het fout is gelopen? In de thuiswedstrijd tegen Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 28 reacties
Engels: "Wanneer het fout is gelopen? In de thuiswedstrijd tegen Anderlecht"
Foto: © Photonews

Bjorn Engels zag gisterenavond een jongensdroom uiteenspatten. Club Brugge moet nog minstens een jaartje wachten om die felbegeerde titel te pakken. "Ik was er nochtans van overtuigd dat dit ons jaar zou zijn."

Cédric De Volder in Genk

Club Brugge ging gisteren met de billen bloot bij KRC Genk. Niet alleen de driepunter, maar ook de blauw-zwarte titeldroom ging meteen in rook op. "Het is al van kleinsaf aan mijn droom om de titel te pakken met Club Brugge", liet Bjorn Engels eerder al optekenen. De verdediger zal nog minstens een jaartje moeten wachten.

"Dit is de zwaarste ontgoocheling uit mijn nog prille carrière", aldus de verdediger. "En zeker als Club-fan is het enorm zwaar om te dragen. Ik was ervan overtuigd dat dit ons jaar zou zijn. Het doet dan ook ongelooflijk veel pijn om opnieuw naast die prijs te grijpen. Wanneer het volgens mij is fout gelopen? In de thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht." 

Zwaarste ontgoocheling uit prille carrière

"Het was hier nog maar eens een raar wedstrijdje", aldus Engels na afloop. "Aan onze kant viel het doelpuntje niet. Mijn inzet belandde zelfs tegen de paal. En dan kregen we zelf zo'n dom doelpunt tegen. Op zo'n moment weet je dat je nog minstens twee doelpunten moet maken, hé. En dat scenario herhaalde zich dan zelfs nog een keer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties