Hazard looft Essevee: "Ik ben hier enorm gegroeid"

Hazard looft Essevee: "Ik ben hier enorm gegroeid"
Foto: © Photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard kreeg vandaag - na de Gouden Schoen - ook de trofee van 'Profvoetballer van het Jaar'. De middenvelder van Zulte Waregem hecht naar eigen zeggen evenveel belang aan beide prijzen.

"Ik ben heel tevreden", zegt Thorgan Hazard op de website van Essevee. "Na de Gouden Schoen win ik alweer een belangrijke prijs. Het is altijd leuk om een trofee te mogen ontvangen. Bovendien is het een mooie erkenning voor Zulte Waregem dat iemand van de club deze prijs binnenhaalt. Ik moet de supporters en de club trouwens bedanken voor de afgelopen twee seizoenen. Ik kreeg hier het volste vertrouwen en ben hier enorm gegroeid, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Dankzij hen kon ik mijn carrière echt lanceren."

Met de Gouden Schoen en de Profvoetballer won Hazard de twee belangrijkste prijzen in België. "Beide prijzen doen mij evenveel plezier. Eerst werd ik onder andere door de journalisten en trainers gekroond tot Gouden Schoen, nu word ik door mijn collega’s verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. Dat is toch heel speciaal. Hij zal net als mijn Gouden Schoen een mooie plaats krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties