Reactie Spelers Essevee duidelijk: "We stuurden sms'jes naar elkaar over Oostende"

Spelers Essevee duidelijk: "We stuurden sms'jes naar elkaar over Oostende"
Foto: © Photonews

Zulte Waregem speelde in Jan Breydel zijn 57e match met inzet dit seizoen. Gelukkig was er gisteren een overwinning na strafschoppen van Oostende tegen Kortrijk, anders kwamen ook duel 58 en 59 nog om de hoek piepen. "En het was wel wat op", waren de spelers eerlijk na de match.

Aernout Van Lindt in Brugge

“We waren de match gisteren allemaal wel aan het volgen”, geeft Sven Kums aan. “Dat Oostende uiteindelijk won was een grote opluchting. Daar is de declic voor vandaag eigenlijk al wat gemaakt, want het zat er vandaag niet echt in.”

Toch weer mooi seizoen gedraaid

Ook doelman Sammy Bossut was oprecht in zijn analyse: “De verdedigende taken werden niet meer volledig uitgevoerd en dan kom je in de problemen. Maar na 57 matchen in een lang seizoen kan je niemand iets verwijten.”

“Heel veel wedstrijden hebben we gespeeld", pikt Davy De fauw in. "We zijn op alle fronten lang actief gebleven en we hebben toch weten te bevestigen met deze vierde plaats. Ik wil nogmaals Oostende bedanken voor gisteren, nu is het vakantie. We hebben het gisteren allemaal wat opgevolgd en elkaar sms'jes gestuurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties