De Bruyne relativeert Duivelsgekte: "Land is in een roes"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
De Bruyne relativeert Duivelsgekte: "Land is in een roes"
Foto: © Photonews

Zowat 10.500 supporters daagden woensdag op voor de training van de Rode Duivels. Een ongezien aantal. De spelers zijn blij met de massale steun van de fans, al relativeert De Bruyne de Duivelsgekte.

Door Robby Morren

“Ik had wel verwacht dat er veel volk zou zijn. Het was woensdagnamiddag, dan zijn meer mensen vrij en het is leuk voor de kindjes om te komen kijken", stak Kevin De Bruyne van wal.

“Het is plezant dat er zoveel supporters naar de training komen kijken. Iedereen steunt ons en dat geeft een goed gevoel”, aldus Chadli.

Het is misschien wat overdreven

De Bruyne herinnert zich andere tijden in een niet zo ver verleden. “De sfeer rond de Rode Duivels is wel helemaal anders dan 2 jaar geleden, toen kwam er bijna geen volk kijken en nu is elke wedstrijd uitverkocht. Het is natuurlijk leuk dat er zoveel volk komt kijken.”

Toch relativeert hij de Duivelsgekte. “Het is misschien wat overdreven. Iedereen is in een roes in dit land, tijdens het WK komen er overal grote schermen. De meeste spelers die er nu bij zijn, waren er ook al bij toen het wat minder liep en zij kennen ook de andere kant.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties