Roeselare in de wolken met Van der Elst: "Kent tweede klasse door en door"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Roeselare in de wolken met Van der Elst: "Kent tweede klasse door en door"
Foto: © SC

KSV Roeselare stelde met Franky Van der Elst een nieuwe trainer aan voor volgend seizoen. Op Schiervelde zijn ze alvast in hun nopjes met de voormalige Rode Duivel. "Dit is een belangrijke stap voor ons", klinkt het bij CEO Johan Plancke.

“Wij wilden na het ontslag van Serhiy Serebrennikov zo snel mogelijk werk maken van een nieuwe coach. Het was tijd voor iets nieuws, dat waren zowel de supporters als de sponsors van mening.”

De West-Vlamingen willen vooral meer inzetten op spelers uit de eigen streek en bij dat imago sluit een coach als Franky Van der Elst natuurlijk meer dan aan. “Bovendien kent hij ook de tweede klasse en ademt hij werkelijk voetbal”, aldus Plancke.

Nieuwe spelers op komst

Op transfergebied mag er nog een en ander verwacht worden van Roeselare. “Wij hebben de onderhandelingen met enkele spelers op hold gezet, totdat we rond waren met de nieuwe coach."

“Wij zullen die onderhandelingen nu weer oppikken en verder zullen we samen met Francky bekijken wat er nog bij moet”, besluit de CEO van de tweedeklasser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties