Weinig geloof in Nederland op het WK

Redactie
| 18 reacties
Weinig geloof in Nederland op het WK
Foto: © Photonews

Het geloof in Nederland op het WK is bijzonder klein. Oranje zit in een aartsmoeilijke groep en wordt door weinigen zelfs in de volgende ronde gezien. Wij overlopen even de kansen van onze noorderburen.

Uit een analyse van het inzetgedrag tot nu toe, blijkt dat weinig wedders Nederland de groep zien winnen. In de weddenschap 'Welk land wint Groep B?' krijg je als wedder de keuze uit de vier deelnemende landen: Spanje, Nederland, Chili en Australië. 

Nederlanders zien het zuur in

Er werd tot nu toe massaal gekozen voor de Spanjaarden. 91% zette in op Spanje als groepswinnaar. Van de kleine minderheid die dan nog overblijft koos wel 7% voor Nederland als winnaar van de groep. Opvallend: zelfs in Nederland ziet maar 11% Oranje de groepswinst pakken.

Daarbij aansluitend: 11% van de internationale wedders ziet Nederland er uit gaan, terwijl het geloof in eigen kunnen heel klein is: 14% van de Nederlanders ziet het einde al nabij.

En wat denkt u?

Gelooft u wél in de kansen van Nederland om de volgende ronde te halen? Als ze groepswinnaar worden, kan uw gratis bonus van 60 euro via ons al meteen 240 euro worden. En wat als Australië de verrassing van de groep wordt? 840 euro als ze zich plaatsen, 3000 euro als ze zelfs groepswinnaar worden! Speel dus mee via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties