Catalaanse stilist officieel naar Chelsea

Catalaanse stilist officieel naar Chelsea
Foto: © Photonews

Het zal voor weinig mensen een verrassing zijn, maar het is nu ook officieel: Cesc Fabregas trekt de deur bij Barcelona achter zich dicht en opent die in Londen. De 27-jarige middenvelder tekende een contract voor vijf jaar bij Chelsea.

Fabregas werd al langer gelinkt aan Chelsea en de transfer leek al weken op til. Vandaag zette de Catalaanse middenvelder zijn handtekening. Daarmee is hij niet aan zijn proefstuk toe in de Premier League, want hij speelde eerder al acht jaar voor Arsenal en werd er zelfs kapitein.

Na drie jaar is het hoofdstuk Barcelona dus ook afgesloten. "Ik wil hen bedanken. Het was de club waar ik mijn opleiding kreeg en ik zal altijd trots en vereerd zijn dat ik de kans kreeg om voor zulk een team te spelen."

Juiste moment om terug te keren

"Ik voel echter dat ik de Premier League verliet zonder alles bereikt te hebben en dit is het juiste moment om terug te keren. Ik bekeek alle aanbiedingen en ik geloof echt dat Chelsea de beste keuze is. Hun honger voldoet aan mijn ambities om trofeeën te winnen. Het is een ongelooflijke spelersgroep met een fantastische manager."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties