Reactie Gigantische ontgoocheling bij bondscoach Spanje: "Dit heeft gevolgen"

Robby Morren
Robby Morren
| 87 reacties
Gigantische ontgoocheling bij bondscoach Spanje: "Dit heeft gevolgen"
Foto: © Photonews

De WK-winnaar weet al na twee wedstrijden dat hij het strijdtoneel zal moeten verlaten. Spanje faalde tegen Nederland en Chili. Bondscoach del Bosque was ontredderd. "Dit had ik absoluut niet zien aankomen."

Robby Morren en Manu Gonzalez in Rio

“We hebben 2 wedstrijden gespeeld en we konden niet beter zijn dan Nederland en Chili. Ons WK zit erop en dat maakt me verdrietig. We waren heel bleek in de eerste helft. In de tweede helft creëerden we wel kansen, maar jammer genoeg volstond dat niet.”

“Dit had ik niet zien aankomen. Ik had echt niet verwacht dat we het WK al na de groepsfase zouden moeten verlaten. We hebben gedurende 25 dagen heel goed getraind, iedereen was fit, we hebben hele goede momenten gekend. Het is jammer. Onze eerste helft tegen Chili en de tweede helft tegen Nederland hebben ons de das omgedaan. Die waren slecht.”

Dit had ik niet verwacht

“Nu wil ik nadenken over wat er gebeurd is en daar is tijd voor nodig. We moeten een analyse maken en nadenken over hoe we verder moeten. We moeten de beslissingen nemen die het beste zijn voor het voetbal in Spanje en dat geldt ook voor mijn persoon. Als je in de groepsfase wordt uitgeschakeld, heeft dat natuurlijk gevolgen.”

“Na onze nederlaag tegen Nederland hebben we heel veel steun gekregen, maar dit is een hele trieste dag  voor ons en voor de supporters.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties