Sprokkels: Koningspaar op de tribune, relletje op NOS

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Sprokkels: Koningspaar op de tribune, relletje op NOS
Foto: © Photonews

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Rooney steun Nederland

Oranje krijgt steun vanuit onverwachte hoek. Wayne Rooney gaf immers aan dat zijn voorkeur op dit tornooi vanaf nu uitgaat naar Nederland. Eerder toonde ploegmaat Van Persie al zijn respect in de andere richting. “It’s a shame”, had hij het over de uitschakeling van Engeland.

Filip en Mathilde supporteren mee

Ook het koningspaar supportert vanavond opnieuw mee voor de Rode Duivels. Ze zullen de wedstrijd in het legendarische Maracaña-stadion volgen. Ook Pieter De Crem en Didier Reynders reisden mee naar Brazilië.

Relletje tussen Tom Egbers en Mart Smeets

Dat Nederlanders zelden een blad voor de mond nemen, bewees ook Mart Smeets gisteren nog eens. In het programma Studio Brasil ging het over een bijdrage van Tom Egbers, waarin die in feite niets te vertellen had. Volgens Mart Smeets kon dat vroeger niet: “Als er niets te melden is, is er niets te melden.” Het leidde tot een hele discussie op de NOS.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties