Reactie "De wereldkampioen komt uit Zuid-Amerika"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
"De wereldkampioen komt uit Zuid-Amerika"
Foto: © Photonews

Arturo Vidal kreeg gisteren in de wedstrijd tegen Nederland rust. De sterspeler van Chili zag zijn ploegmaats met 2-0 de boot ingaan. Toch is hij er rotsvast van overtuigd dat Chili ver kan komen in het tornooi. Volgens hem komt de wereldkampioen overigens uit Zuid- Amerika.

Manuel Gonzalez Oubiña in São Paulo

De Chilenen waren vooraf reeds zeker van de kwalificatie, maar treft dankzij die tweede plek wel favoriet Brazilië. "Ik heb veel vertrouwen in onze ploeg. Tegen Brazilië hebben we het wel altijd lastig. Het wordt een heel moeilijke wedstrijd, het is een team dat wereldkampioen kan worden.

De wereldkampioen komt volgens de Chileense middenvelder van Juventus trouwens uit het Zuid-Amerikaanse continent. "Ik denk dat de Zuid-Amerikaanse teams een voordeel hebben. De wereldkampioen zal uit Zuid-Amerika komen."

Over de wedstrijd tegen Nederland was hij teleurgesteld. "We waren de betere ploeg, maar maakten de kansen niet af. We zijn teleurgesteld met het resultaat. Ach, het belangrijkste is nu dat we die achtste finale winnen en zo ver mogelijk proberen te eindigen op dit WK”, aldus de sterspeler van de Chilenen.

Vidal speelde zelf niet tegen Nederland. “Ik voelde me wat moe en kreeg rust. Nu is het beter, Ik voel dat ik binnen de kortste keren opnieuw aan 100% van mijn mogelijkheden zal zitten. "

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties