Kompany geeft toe: "Ik stond dicht bij FC Barcelona"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Kompany geeft toe: "Ik stond dicht bij FC Barcelona"
Foto: © Photonews

Er gaat geen transferperiode voorbij zonder dat Vincent Kompany wordt gelinkt aan een miljoenentransfer. De Rode Duivel werd de voorbije tijd vooral aan FC Barcelona gelinkt. "Ik stond dicht bij een overeenkomst, maar ik blijf bij City."

FC Barcelona is al een tijdje op zoek naar een extra centrale verdediger. De naam van Vincent Kompany viel dan ook met de regelmaat van de klok in de wandelgangen van Camp Nou. Tot vandaag werd verondersteld dat het vooral om geruchten ging, maar de Rode Duivel gaf tegenover El Mundo Deportivo toe dat er wel degelijk is gepraat.

"Er was inderdaad contact met Barça", aldus het jeugdproduct van RSC Anderlecht. "Ik stond een aantal keer dicht bij een overeenkomst met de club. Maar dat is ondertussen al een poosje geleden. Ondertussen heb ik niets meer gehoord van de mensen van Barcelona."

Contact met Barça dateert van poosje geleden

Onze nationale aanvoerder is bovendien niet van plan om het Etihad Stadium te verlaten. "Ik heb een overeenkomst voor vier seizoenen bij Manchester City en ik voel me goed bij de club. We wonnen net de landstitel en ook het project is veelbelovend. Het is dus niet mijn bedoeling om de club nu te verlaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties