Transfergeruchten van de Dag: 24/06

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 17 reacties
Transfergeruchten van de Dag: 24/06
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Mohamed Aoulad is nog niet van KVC Westerlo. Een eerste bod van de Kempenaars dat rond de 100.000 euro circuleert, werd door STVV geweigerd.

Elke dag valt de naam van Rode Duivel Thomas Vermaelen wel omtrent een mogelijke verhuis. The Daily Mail laat weten dat zijn huidige werkgever een bod van 7,5 miljoen euro naast zich heeft neergelegd. The Gunners vragen het dubbele.

Dat Romelu Lukaku een van de namen op het verlanglijstje van Atlético Madrid is, wisten we al. De Spaanse landskampioen zou echter ook aan een andere Belg denken: Ferreira Carrasco, die onder contract ligt bij Monaco.

Toekomstig Man United-manager Louis van Gaal lijkt met Ander Herrera zijn eerste grote vis aan de haak te slaan. De 24-jarige middenvelder zou vandaag een vierjarig contract tekenen bij the Mancunians. De club hoest een slordige 35 miljoen euro op voor de Spanjaard die overkomt van Atheltic de Bilbao.

Club Brugge zou volgens de Amerikaanse pers Matt Besler volgen. De international van de VS kan ook rekenen op interesse van Cardiff City, QPR, Wigan en Freiburg interesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties