Reportage Sfeerreportage: sfeer en kleur in Ghelamco-Arena

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Sfeerreportage: sfeer en kleur in Ghelamco-Arena
Foto: © SC

Ook de derde groepsmatch van de Rode Duivels werd in een sfeervolle Ghelamco-Arena door duizenden supporters gevolgd op de reusachtige schermen.

Of je er nu uitzag als een Belgisch-getinte indiaan of Super-Fellaini, zoals de man hieronder zichzelf noemde, het maakte niets uit in Gent gisteravond. Het werd er gewoon opnieuw een kleurrijk feestje tot in de late uurtjes.

Gezinnen met kindjes, groepen vrienden en heel veel dames ook supporterden samen voor onze jongens. En die laatsten hadden zo hun eigen redenen om aanwezig te zijn. 

"Wij zijn twee schoonheidsspecialistes maar zijn hier wel om verschillende redenen. Ik ben een echte voetbalfan," aldus Stefanie Vereecken (links). Vriendin Lisa Van Loocke kwam vooral voor de sfeer naar Gent afgezakt. Maar over de knapste speler waren de dames het wel eens. "Dries Mertens!! Zijn capaciteiten? Knap en euh... hij speelt ook wel goed zeker," schaterden de dames (foto boven).

Hélène De Craecker, Fien Gruloos en finaliste Miss Coast Belgium Nona Bollaert (rechts) kwamen samen met hun vrienden naar de Ghelamco-Arena  maar maakten er onder hun drietjes ook een beetje een ladiesnight van. "Toch wel, vrouwen kijken anders naar voetbal he." En de dames zien het heel positief in: "Wij worden wereldkampioen, zonder twijfel!"

Koen Hallaert en z'n vrienden (foto boven) waren euforisch na het doelpunt van Vertonghen maar zijn realistisch wat het verdere verloop betreft: "Wat we nu bereikt hebben, is gewoonweg al schitterend... Onze jongens moeten gaan voor de wereldtitel maar als we de kwartfinale halen, zouden we ook al erg tevreden zijn!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties