Transfergeruchten van 28/06: Spaanse interesse voor Hazard breidt uit

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 21 reacties
Transfergeruchten van 28/06: Spaanse interesse voor Hazard breidt uit
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Stefan de Vrij is op weg naar Manchester United. De Engelse topclub zou een akkoord hebben bereikt met Feyenoord omtrent een transfersom van zo'n 10 miljoen euro.

De belangstelling van teams uit La Liga voor Thorgan Hazard groeit. Nadat eerder Valencia al te kennen gaf geïnteresseerd te zijn in de diensten van de jonge Belg, zou nu ook Malaga aan zijn mouw trekken.

Gisteren meldden we u al dat David Moyes in Istanboel werd gesignaleerd om er de nieuwe oefenmeester van Galatasaray te worden. Volgens Engelse media zal de Schotse coach niet voor een appel en een ei in Turkije aan de slag gaan. Hij zou er maar liefst 5 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

De Braziliaanse tester Wigor Alan Do Nascimento tekende bij RSC Anderlecht een proefcontract van zes maanden. De middenvelder - die al een weekje meetraint bij de Brusselaars - komt over van Capivariano Futebol Clube.

Ook bij Malinwa loopt er dezer dagen een Braziliaan op proef rond. Jildemar Dias Paixao krijgt in het oefenduel tegen Rupel Boom (16 uur) nog een laatste kans om zijn kunnen te tonen in het shirt van KV Mechelen.

De aankoopwoede van Man United stopt niet. Na de komst van Luke Shaw gisteren en eerder deze week Ander Herrera willen the Mancunians ook Arturo Vidal naar Old Trafford halen. De club legt alvast 37 miljoen euro opzij.

De Nederlandse international Bruno Martins Indi zou naar FC Porto trekken. Dat melden De Telegraaf en het AD. Met de transfer zou een bedrag van 8,5 miljoen euro gemoeid zijn.

Shaqiri maakte indruk in de laatste groepswedstrijd van Zwitserland. De speler van Bayern München zou alvast kunnen rekenen op interesse van Liverpool.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties