"Klinsmann zegt ons dat we tot het einde van het tornooi blijven"

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
"Klinsmann zegt ons dat we tot het einde van het tornooi blijven"
Foto: © SC

Van onderschatting lijkt geen sprake bij de VS. De Amerikanen hebben ontzag voor de Rode Duivels, maar geloven ook in hun eigen kansen.

Doelman Tim Howard kent de Rode Duivels goed, en dan vooral zijn (ex-)ploegmaats Mirallas, Fellaini en Lukaku. Hij neemt het op voor de Belgische nummer negen, zo weet Sporza. “Ik heb een aantal van de matchen van de Belgen gezien, maar ik weet vooral dat Romelu geweldig was voor ons bij Everton. Hij heeft ook even een moeilijke periode gehad, maar ineens schoot hij toch weer uit zijn sloffen.”

Howard maakt ook een vergelijking met Duitsland. “Je kunt België vergelijken met Duitsland, behalve dat ze met Romelu meer een targetspits hebben.” Ook verdediger Omar Gonzalez vergelijkt de Rode Duivels met onze buren. Hij beseft dat het beter moet. “We moeten scherper voor de dag komen dan tegen Duitsland. De gedachte leeft dat we ons niveau moeten opkrikken.” Bondscoach Klinsmann heeft er alvast vertrouwen in. “Hij zegt ons voortdurend dat we onze vakantiereizen moeten uitstellen tot 14 of 15 juli, want dat we tot het einde van het tornooi blijven”, aldus Gonzalez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties