Transfergeruchten van 29/06: WK-sensatie droomt van Real Madrid

Caroline Tonnelier
| 18 reacties
Transfergeruchten van 29/06: WK-sensatie droomt van Real Madrid
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

De transfer van Michu naar Napoli komt dichterbij. De 28-jarige spits zou al medische testen ondergaan hebben bij de ploeg van Dries Mertens.

James Rodriguez is voorlopig dé grote ster van het WK en kan dan ook dromen van een transfer naar een echte topclub. De speler van AS Monaco zou zelf liefst naar de Primera División trekken. Zijn droomclub blijkt Real Madrid te zijn.

Toby Alderweireld zit bij Atlético Madrid vaker op de bank dan hem lief is, maar kan op belangstelling van diverse clubs rekenen. De Premier League of de Serie A lijken opties voor de verdediger: Liverpool en Napoli zouden hem volgen.

Héctor Moreno wordt aan diverse clubs gelinkt, maar de meest concrete interesse zou er nu zijn van Olympique Marseille. De nieuwe werkgever van Batshuayi zou zes miljoen euro bieden voor de Mexicaan.

Sevilla denkt aan Blerin Dzemaili om het vertrek van Rakitic op te vangen. De middenvelder komt nu nog uit bij Napoli.

Arsenal is druk op zoek naar versterking. Een van de vele namen op de lijst van Wenger is die van Alexis Sanchez. Voor hem zouden The Gunners diep in de buidel willen tasten. Er zou een bod van zo'n veertig miljoen euro overwogen worden.

Sami Khedira lijkt de clubs in de Premier League uit te kiezen hebben. Alle topclubs zouden hem op hun verlanglijstje staan hebben: Chelsea, Arsenal, Liverpool en de twee ploegen uit Manchester.

De Portugese international Raul Meireles is volgend seizoen mogelijk ook terug te bewonderen in de Premier League. West Ham United zou hem graag binnenhalen.

Daley Blind zou dan weer kunnen rekenen op interesse van Barcelona. Andere namen die genoemd worden bij de Catalanen zijn die van Miguel Layún en Kwadwo Asamoah.

Xherdan Shaqiri schitterde afgelopen woensdag bij Zwitserland en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Eerder werd al interesse vanuit Liverpool gemeld, maar ook Juventus zou de talentvolle linkspoot volgen. De Italianen zouden tot vijftien miljoen euro willen bieden voor de speler van Bayern.

Het is Bayern München menens in de strijd om de handtekening van Arturo Vidal. De Beierse grootmacht heeft een nieuwe telegram verstuurd richting Turijn: veertig miljoen euro. Enig probleem: Juventus wil nog steeds zestig miljoen euro op tafel zien verschijnen.

De Engelse media linken Virgil van Dijk ondertussen nadrukkelijk aan Southampton FC. Celtic beweert echter nog geen enkel bod te hebben ontvangen. Voor de volledigheid: ook Sevilla FC is nadrukkelijk geïnteresseerd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties