"Biglia krijgt steeds meer appreciatie in Argentinië"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 36 reacties
"Biglia krijgt steeds meer appreciatie in Argentinië"
Foto: © photonews

De Argentijnse bondscoach Alejandro Sabella denkt er ernstig over na om tegen de Rode Duivels Fernando Gago te vervangen door de voormalige Anderlecht-kapitein Lucas Biglia. "Het wordt een hele speciale wedstrijd voor hem", zegt oud-collega Hernan Losada.

De kans is groot dat enkele Rode Duivels morgen een oude bekende uit de Jupiler Pro League tegen het lijf lopen. Biglia voetbalde immers zeven seizoenen in ons land. "Het zou me niet verwonderen dat hij tegen België flink wat speelminuten zal krijgen", vertelt de draaischijf van SK Lierse in Het Nieuwsblad. "Het zal een hele speciale wedstrijd voor hem worden."

Vooralsnog moest de middenvelder van Lazio het stellen met enkele kortstondige invalbeurten. Tegen Zwitserland stond hij echter wel op het veld toen Angel Di Maria voor de winnende treffer zorgde. "Dat moet het meest stresserende kwartier in zijn carrière geweest zijn", gelooft Losada. "Maar hij deed het goed. Geen risico, zuiver in de passing. Dit deed in Argentinië zelfs stemmen opgaan om hem een basisplaats te geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties