Transfergeruchten van 05/07: Arsenal heeft nieuwe flankverdediger beet

Transfergeruchten van 05/07: Arsenal heeft nieuwe flankverdediger beet
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Thomas Vermaelen staat dicht bij een overgang naar Manchester United. Na het WK zou de club uit Manchester hem definitief willen binnenhalen volgens Engelse bronnen.

De club zou ook tot 50 miljoen euro willen neerleggen voor een van de sensaties van dit WK: Cuadrado

Luis Suarez is op weg naar Catalonië. Uiteindelijk zou er een deal zijn met Liverpool voor om en bij de 75 miljoen euro.

Valencia en Marseille zijn aan het spreken met elkaar over een overstap van Valbuena. Hij zou tot 7 miljoen euro kunnen kosten.

Al Jazeera - de club van Eric Gerets - haalt Vucinic op bij Juventus.

Dieumerci Mbokani wil weg uit Kiev. Waar hij heen zal trekken is echter nog onbekend. "Maar België is geen optie", laat hij optekenen in Het Nieuwsblad.

En is Guillaume Gillet dan toch weg bij Anderlecht? Hij zit in verregaande gesprekken met Bastia, al is er nog geen witte rook.

Alberto Gilardino lijkt op weg naar China. De Italiaanse aanvaller – momenteel nog in loondienst van Genoa CF – staat op het punt om een contract te tekenen bij Guangzhou Evergrande.

Alvaro Negredo staat mogelijk voor een terugkeer naar Spanje. De aanvaller kon niet helemaal doorbreken bij Manchester City, maar moet the Noisy Neighbours toch nog een slordige 35 miljoen euro opbrengen.

Arsenal en Newcastle United hebben een akkoord bereikt over de transfer van Mathieu Debuchy. The Gunners zouden zo’n  tien miljoen euro op tafel gooien voor de Franse international. De transfer is nog niet officieel gemaakt.

Ajax zou zijn pijlen richten op Luuk De Jong, de broer van Siem – die afgelopen week Ajax nog inruilde voor Newcastle United.

Liverpool zou zijn oog dan weer hebben laten vallen op Klaas-Jan Huntelaar. De spits zou Schalke 04 binnenkort mogelijk inruilen voor een avontuur in de Premier League.

Ashley Cole lijkt dan weer op weg naar de Serie A. De linksachter – einde contract bij Chelsea – zou een akkoord bereikt hebben met AS Roma over een contract van twee seizoenen.

Chelsea kan wel een extra linksachter gebruiken, en Filipe Luis blijft een optie. De Londense topclub zou om en bij de vijftien miljoen euro overhebben voor de Braziliaan.

Arsenal gaat de Costa Ricaanse WK-sensatie Joel Campbell wellicht nog een seizoen uitlenen. West Ham, Everton, Southampton én Newcastle tonen alvast interesse in de kwieke aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties