Transfergeruchten van 12/07: Di María op weg naar PSG?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 17 reacties
Transfergeruchten van 12/07: Di María op weg naar PSG?
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Nicolas Delporte gaat aan de slag bij OH Leuven. Het jeugdproduct van Standard en AA Gent krijgt zo speelkansen in tweede nationale.

Eliaquim Mangala (ex-Standard) heeft zijn transfer naar de Premier League zo goed als te pakken. Volgens Engelse media hebben Manchester City en zijn huidige werkgever Porto een deal gesloten voor de prijs van 40 miljoen euro. De Fransman zou momenteel in Manchester zijn voor medische testen. Vincent Kompany heeft er op die manier een concullega bij centraal achterin.

Anderlecht mag mogelijk een kruis maken over de komst van Grzegorg Krychowiak. De Poolse verdediger van Reims was lange tijd in beeld bij paars-wit, maar lijkt nu de overstap te maken naar Sevilla.

Aston Villa heeft zich versterkt met Kieran Richardson. De Engelsman die zowel op linksback als linksmidden uit de voeten kan, tekende bij de club van Christian Benteke een contract voor twee seizoenen en komt over van degradant Fulham.

De interesse van AS Roma voor Yannick Ferreira-Carrasco wordt hardnekkiger. Onze landgenoot kreeg onlangs te horen dat hij weg mag bij de Monegasken.

James Rodriguez was de voorbije weken één van de sterren op het WK en dat heeft ook Real Madrid gezien. “Ik zou meteen toehappen”, aldus de middenvelder over de Spaanse interesse.

Paul Pogba is ondertussen gespot in de buurt van Stamford Bridge. De middenvelder van Juventus kan een contract tekenen bij de voltallige Europese voetbaltop, maar lijkt dus Chelsea te verkiezen.

Arturo Vidal staat dicht bij Manchester United, maar de Engelsen maken zich zorgen omtrent zijn knie. Een dokter moet nu groen licht geven vooraleer de overgang ook kan worden beklonken.

Gary Medel wil naar Internazionale. De Chileen ligt nog onder contract bij Cardiff City, maar die ploeg degradeerde naar de Engelse tweede klasse. Momenteel ligt er echter nog een kloof van vier miljoen euro tussen de vraagprijs van 13 miljoen euro en het bod van 9 miljoen euro van de Italianen.

Tottenham zou een bod van 21 miljoen euro uitgebracht hebben op Julien Draxler. In het verleden zouden echter al bedragen van bijna het dubbele geboden zijn, dus de kans dat Schalke 04 hierop ingaat lijkt nihil.

Di María lijkt dicht bij een transfer naar PSG te staan. Voorzitter Nasser Al-Khelaifi zou in Madrid zijn om de transfer af te ronden. Ook Manchester United had zijn zinnen gezet op de Argentijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties