Reactie Maes hard na nederlaag: "Sommige jongens met ambitie landen nu"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Maes hard na nederlaag: "Sommige jongens met ambitie landen nu"
Foto: © Photonews

Peter Maes schreeuwde zijn stem schor naast de lijn in het Kuipje, maar het mocht niet baten. Na de Supercup verloor Lokeren ook zijn eerste competitiewedstrijd tegen promovendus Westerlo. Maes was niet mals voor scheidsrechter Vanbecelaere.

Robby Morren in Westerlo

Lokeren begon uitstekend en voetbalde een drietal doelrijpe kansen bijeen binnen de eerste tien minuten. Het was Westerlo dat op voorsprong klom, na een vermeende fout van Sno op Odoi.

"Odoi was in het duel aan de winnende hand, dan gaat hij niet zomaar op zijn knieën zitten", sakkerde de oefenmeester. "Na die goal van Westerlo werden de benen afgesneden en kregen zij een boost. In de tweede helft speelden we tegen een dubbele muur, maar toch hadden we nog enkele goede kansen. Er was die goal die afgekeurd werd, de momenten zaten niet mee."

We moeten resultaatgerichter gaan voetballen

"In Westerlo mag je niet te snel op achterstand komen want dan heb je een probleem. Dat is ook gebleken. Nochtans toonden wij vanaf de eerste minuut onze goede intenties, maar die werden in de kiem gesmoord door een beslissing."

"Er zat te weinig rust in ons elftal en er waren te veel jongens die in de bal liepen. We moeten hier lessen uit trekken. Sommige jongens die ambitie hebben om verder dan Lokeren te kijken, landen nu toch wel.  We moeten resultaatgerichter en gedisciplineerder gaan voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties