Reactie Nieuwbakken kapitein Kums: "We mogen blij zijn met dat punt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Nieuwbakken kapitein Kums: "We mogen blij zijn met dat punt"
Foto: © Photonews

Sven Kums speelde gisteravond zijn eerste officiële wedstrijd bij Gent en mocht meteen de aanvoerdersband dragen. Hij zag dat de Buffalo's goed wegkwamen in Brugge.

Sander De Graeve in Brugge

Erg teleurgesteld met het punt was Kums achteraf niet. "We kwamen natuurlijk voor meer, maar achteraf gezien mogen we geen aanspraak maken op meer. We mogen blij zijn dat we dat punt hier pakken", aldus de nieuwe skipper van de Buffalo's.

De prestatie van Gent lag hem meer op de maag. "In het begin leden we veel te veel balverlies. We konden er twee of drie keer goed uitkomen, maar dan gaven we steeds zo een slordige pas. We konden het ons veel makkelijker maken vanavond."

We waren slordig

Het stevige stoorwerk van Cercle had meer dan zijn aandeel in het Gentse falen. "Ze speelden heel erg compact en kwamen er enkele keren gevaarlijk uit." Na de rust liep het beter bij Gent. "We lieten de bal meer het werk doen en er kwamen ruimtes. Die hebben we dan te weinig benut. We waren slordig vandaag."

De goeie start die Gent zo graag wou, is in gevaar. Na KV Mechelen zondag wachten immers al Standard, Zulte Waregem en Genk. "Tegen Mechelen moeten we zeker de drie punten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties