Reactie Deschacht: "Moeskroen gaat niet zakken"

Deschacht: "Moeskroen gaat niet zakken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht is bij afwezigheid van Silvio Proto voorlopig aanvoerder van het team. Hij zag zijn team wel winnen, maar met de nodige moeite. "We hebben nog veel werk", knikte de linksachter.

Johan Walckiers in Anderlecht

"We zijn gelukkig dat we eindelijk die openingsmatch nog eens konden winnen, maar we weten ook dat het allesbehalve perfect was. We hebben veel ballen verloren en op cruciale momenten weinig rust getoond. Het is een prima start van de competitie, maar we gaan zeker niet euforisch doen. We moeten veel constanter spelen, zeker als we onze uitreputatie willen opschroeven."

Ook Deschacht wacht op de beloofde versterkingen. "Pas op, de huidige kern is ook sterk en iedereen doet perfect zijn job. Maar als we Europees iets willen doen, denk ik wel dat er nog iets bij moet", aldus de ouderdomsdeken. "Dat is zeker geen kritiek, want we hebben een fantastische kern, maar je weet wie vertrokken is."

Deschacht had ook een boodschap voor de tegenstander. "Er zit heel wat talent in die ploeg en ze zullen nog groeien. Ze gaan zeker thuis nog veel punten pakken. Ik zie ze alvast niet degraderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties