Dunga zet de boel meteen op scherp: "Neymar moet haar niet verven en David Luiz moet niet wenen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Dunga zet de boel meteen op scherp: "Neymar moet haar niet verven en David Luiz moet niet wenen"
Foto: © Photonews

Dunga is de nieuwe bondscoach van de goddelijke kanaries en dat zullen de Braziliaanse internationals geweten hebben. In een van zijn eerste interviews zette de 50-jarige oefenmeester de boel meteen op scherp.

Dunga ergerde zich tijdens het voorbije WK aan de mentaliteit binnen de spelersgroep. Zo stelt hij zich bijvoorbeeld vragen bij de haarsnit van Neymar. “Ik zou het niet toegestaan hebben dat een speler zijn haren verft tijdens een WK”, aldus de kersverse Braziliaanse bondscoach aan Mundo Deportivo.

Ook het feit dat Neymar al graag eens een pet – van zijn eigen kledinglijn – draagt, stoort Dunga. “Hij zou een pet van de Braziliaanse nationale ploeg moeten dragen”, aldus de ex-speler van Internazionale en Fiorentina daarover.

"David Luiz moet niet wenen"

Dunga wil van de jongetjes échte mannen maken en had ook nog een boodschap voor David Luiz, die tijdens het zingen van het volkslied af en toe zijn tranen de vrije loop niet. “Het is fout om te wenen als voetballer. Het klinkt misschien seksistisch, maar mannen huilen niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties