0 op 6 voor Waasland-Beveren: "We konden geen twee passen na elkaar geven"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
0 op 6 voor Waasland-Beveren: "We konden geen twee passen na elkaar geven"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren maakte vanavond op bezoek bij Moeskroen-Péruwelz allesbehalve aanspraak op een overwinning. De troepen van Ronny Van Geneugden gingen met 1-0 onderuit

Timothy Collard in Moeskroen

“Het was niet goed vandaag. Ik weet niet wat er precies aan de hand was, maar we konden geen twee passen na elkaar geven. Dit had ik niet verwacht”, stak Jorn Vermeulen van wal na de nederlaag op het veld van de promovendus.

“We lieten – in tegenstelling tot vorige week tegen Club Brugge – ook geen enkele uitgespeelde kans optekenen. Vorige weekend en deze week op training ging het nochtans goed”, sakkert de rechtsachter.

Belangrijke wedstrijd tegen Westerlo

Vermeulen keerde na rust ook niet meer terug op het veld. “Een tactische keuze”, zo legt de speler uit. “Die wissel had geen specifieke reden, de trainer wilde een ander systeem spelen, met Robin Henkens op de rechtsback.”

Komend weekend, tegen Westerlo, moet het raak zijn voor de Waaslanders. “Dat wordt al meteen een belangrijke wedstrijd, hé. Als we kunnen winnen, dan is onze start nog redelijk”, besluit Vermeulen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties