Anderlecht slaat miljoenenbod voor Suarez af: "Fans hadden me gevild"

Anderlecht slaat miljoenenbod voor Suarez af: "Fans hadden me gevild"
Foto: © Photonews

Anderlecht heeft bedankt voor het bod van tien miljoen euro van het Saudische Al Nassr dat ineens op het bureau van Herman Van Holsbeeck belandde. De manager van paars-wit bedankte echter voor het aanbod en liet weten dat Suarez op dit moment niet te koop is.

Als Van Holsbeeck nu Suarez zou verkopen, zit hij immers met een paleisrevolutie op zijn dak. Om nog maar te zwijgen van zijn trainer die al weken bezig is om Suarez klaar te stomen voor de Champions League. Suarez zelf wil dit jaar vlammen om dan een lucratieve transfer af te dwingen. De vraag is echter of hij naar Saudi-Arabië daarvoor wil verhuizen, want de sportieve waarde van die competitie lijkt toch iets minder aantrekkelijk.

Ik kon de ploeg niet nog meer verzwakken

Een eerste bod van Al Nassr bedroeg acht miljoen euro. "Het is logisch dat je als bestuurder even twijfelt bij zo'n bedrag, maar nadat ik al Kouyate en Bruno had verkocht, kon ik de ploeg niet nog meer verzwakken", aldus Van Holsbeeck in HLN

"Een paar dagen later stonden ze daar weer. Deze keer met tien miljoen. De makelaars waren correcte mensen en de aanbieding was officieel en betrouwbaar. Had ik mijn akkoord gegeven, dan was de transfer zo goed als zeker afgerond. Opnieuw heb ik geweigerd. Zo niet hadden de supporters mijn vel gewild."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties