Sprokkels: Bruno trefzeker voor Salzburg

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Sprokkels: Bruno trefzeker voor Salzburg
Foto: © Photonews

Het WK is achter de kiezen en de Belgische voetbaljaargang is al op gang getrapt. Ook in het buitenland is er een pak nieuws te melden. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzichtje.

Bruno scoort voor Salzburg

Massimo Bruno heeft voor het eerst de weg naar de netten gevonden voor Red Bull Salzburg. Hij zorgde voor de 0-2 en had daardoor een belangrijk aandeel in de overwinning tegen Ried. De ploeg van Bruno heeft voorlopig nog het maximum van de punten.

Jackson verlengt bij Porto

Jackson Martinez heeft zijn contract bij FC Porto verlengd. De nieuwe overeenkomst loopt tot 2017 en bevat een afkoopsom van 35 miljoen euro.

Christian Santos verlaat WB

De Duitse Venezolaan trekt de deur op de Freethiel achter zich dicht. De middenvelder kwam in 2013 over van AS Eupen, maar kon mede door blessureleed nooit doorbreken bij de Waaslanders.

Everton haalt 18-jarige verdediger binnen

Brendan Galloway heeft een vijfjarig contract getekend bij Everton. De 18-jarige verdediger – die overkomt van MK Dons – zal dit seizoen nog bij de beloften rijpen.

Spurs halen concurrentie voor Vertonghen

Tottenham Hotspur heeft zich versterkt met Eric Dier. De 20-jarige verdediger kostte zo’n vijf miljoen euro en komt over van Sporting Lissabon. Hij moet de concurrentie aangaan met Jan Vertonghen, maar kan ook op de rechterflank voetballen.

STVV heeft nieuwe hoofdsponsor

Het schoenenmerk Ambiorix gaat op de shirts van STVV prijken. De tweedeklasser werkt al vijftien jaar samen met het bedrijf, maar nu wordt het dus allemaal een tikkeltje intenser.

Geen CR7 tegen voormalige werkgever

Real Madrid en Manchester United haspelen vanavond een oefenpot af in de Michigan. Cristiano Ronaldo zal niet spelen tegen zijn voormalige werkgever. De Portugees sukkelt nog steeds met een blessure aan de knie.

Dinamo Moskou rondt komst Fransman af

Mathieu Valbuena heeft de medische proeven in Rusland met succes volbracht. De Fransman zal eerstdaags worden voorgesteld als de nieuwe aanwinst van Dinamo Moskou.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties