Reactie Ulens: "Misten vandaag dé kans om Standard te verslaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Ulens: "Misten vandaag dé kans om Standard te verslaan"
Foto: © Photonews

KV Kortrijk ging vanavond met 2-3 de boot in tegen een veredeld B-elftal van Standard. Kortrijk miste de kans om het helemaal af te maken voor de rust. Baptiste Ulens beseft dat KVK punten misliep en er dringend versterkingen nodig zijn.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Voor de neutrale toeschouwer was het een leuke match", aldus Ulens. "Voor ons is het natuurlijk zuur. We kregen dé kans om het af te maken, maar die strafschop werd gepakt door Kawashima. Daarna kregen we op de slechtst mogelijke momenten de 1-1 en de 1-2 tegen."

De vleugelverdediger was uiteraard erg teleurgesteld. "We verliezen hier drie punten vandaag. Of ik dacht dat het makkelijker ging gaan? We mogen niet te veel naar de tegenstander kijken, maar vandaag was het een ideaal moment om Standard te verslaan."

Er moet zeker nog iets bij

Bij KV Kortrijk is de kern verder erg krap. Er namen twee doelmannen plaats op de reservenbank. "Er moet zeker nog iets bij, dat moeten we nu niet onder stoelen of banken steken. Zeker op het middenveld. Daar hebben we weinig opties. Toen Mulemo inviel moest ik noodgedwongen hoger spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties