Reactie Losada positief ondanks verlies: "Beter gevoel dan vorig seizoen"

Losada positief ondanks verlies: "Beter gevoel dan vorig seizoen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bijna alle Liers gevaar vertrok bij de voet van Hernan Losada. Op het einde van de match ging hij centraal spelen en Lierse drukte Club Brugge tegen de eigen goal, maar scoren kwam er niet van. "Maar ik heb een beter gevoel er bij dan vorig seizoen", aldus de Argentijn.

Johan Walckiers in Brugge

Het was een belegering, maar wel eentje zonder schoten op doel. "We hadden controle over de partij, maar we creëerden te weinig kansen. We probeerden alles, maar ik vond dat het beter liep toen ik de laatste 25 minuten centraal ging spelen. We hadden de bal meer en drukten Club tegen het doel."

Centraal? Kijken wat het beste is voor het team

Het is algemeen geweten dat de Argentijn liever centraal speelt, maar hij maakt er geen probleem van om op de kant te gaan staan. "De trainer beslist. En we zitten ook niet zo dik in de wingers hé. We moeten kijken wat het beste is voor het team", aldus de kapitein. "En het is niet omdat het 25 minuten goed ging dat het altijd goed zal gaan. Ik heb trouwens al goede matchen gespeeld op de vleugel ook."

Lierse leek de ziekte van vorig seizoen te hebben: veel goed spel, maar weinig presence vooraan. "En toch heb ik een ander gevoel dan vorig seizoen", zei Losada. "We hebben meer snelheid met Keita en meer mogelijkheden ook. We proberen nu tenminste richting doel te spelen. Die goals zullen wel komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties