Reactie Genk-fans sluiten Mboyo in de armen

Robby Morren
Robby Morren
| 126 reacties
Genk-fans sluiten Mboyo in de armen
Foto: © Photonews

Pele Mboyo werd vorig seizoen verguisd door de Genkse aanhang, vrijdagavond gingen de handen op elkaar voor de aanvaller. Toch wrong hij een geweldige mogelijkheid de nek om.

Robby Morren in Genk

De supporters verweten Mboyo vorig seizoen vechtlust, de juiste mentaliteit. Dat de spits kilometers aflegt en hard werkt, kunnen de fans wel appreciëren. Hij kreeg dan ook een warm applaus.

Nochtans had hij dé uitgelezen kans om Genk de winnende treffer te bezorgen, maar hij stuitte van binnen de kleine rechthoek nog op Davino Verhulst. "Ik dacht eigenlijk dat het buitenspel was", vertelde Mboyo. "Die bal moest erin, maar de doelman lag wel heel erg snel in die hoek."

Dat tikkeltje geluk ontbrak

Genk speelde vooral tijdens de eerste helft sterk, maar vergat te scoren. "We moeten in onze goede periode zorgen dat we dat doelpuntje scoren. Het ontbrak ons aan dat tikkeltje geluk."

Frank Vercauteren wordt  wellicht de nieuwe coach van Racing Genk, maar daar wou Mboyo weinig over kwijt. "Ik heb niets te zeggen over wie onze nieuwe coach wordt. Dat is een beslissing die het bestuur moet nemen. Ik moet voetbal spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties