Uitslagen: Tegenstander Lokeren wint, net als PSV en Lyon

Jens Jacobs

Er wordt weer overal gevoetbald in Europa, deze uitslagen willen we u dan ook niet onthouden.

Depay aan het kanon voor PSV

Depay is nog niet weg bij PSV en hij stond dan ook in de basis tegen Willem II. De jonge Nederlander scoorde twee keer in de 1-3 zege, waarvan eentje op penalty.

Hull City doet vertrouwen op tegen Stuttgart

Hull City, tegenstander van Lokeren in de Europa League play-offs, moet nog even wachten op een eerste officiële wedstrijd, maar speelt al wel stevige oefenwedstrijden. Meyler en Robson scoorden voor de Engelsen, Stuttgart milderde via Ibisevic, uitslag 1-2 voor Hull.

Lyon foutloos

Olympique Lyon heeft zijn start niet gemist. Thuis tegen Rennes werd gewonnen met 2-0. Malbranque en Lacazette (penalty) verzorgden de doelpunten;

Rangers onderuit

Rangers, de traditieclub uit Schotland, timmert weer naar de weg naar de top. Het begon het seizoen in tweede klasse met een valse noot. Tegen concurrent voor promotie Hearts leek het in de 91ste minuut een punt uit de brand te slepen. De vreugde was van korte duur, een minuut later pakte Heart toch nog de zege.