Zet Khedira zichzelf buitenspel?

Jens Jacobs
| 4 reacties
Zet Khedira zichzelf buitenspel?
Foto: © Photonews

Het gepoker om Khedira gaat maar door. De Duitser van Real Madrid wordt straks mogelijk zelf het slachtoffer van de concurrentiestrijd.

"Wie wordt de nieuwe werkgever van Sami Khedira?" De transfersoap rond de Duitse wereldkampioen wordt nog net niet uitgezonden op de Duitse televisie, maar Khedira blijft straks mogelijk achter als de grote verliezer. Bayern en Chelsea willen hem aantrekken, maar pas over een jaar wanneer zijn contract afloopt in Madrid. Real ziet dat echter niet zitten en drong aan op een contractverlenging van zijn middenvelder.

Khedira weigerde en Real zou het nu hard willen spelen volgens The Daily Express. Als hij niet voor een aardige som verkocht raakt of hij wil niet bijtekenen, zal Khedira het komende seizoen wellicht systematisch naast de selectie vallen. Khedira wil zelf liever naar Chelsea of Bayern, maar alleen Arsenal wil hem effectief deze transferperiode binnen halen. Ook zij kennen zijn situatie en hopen hem voor een prikje weg te halen. Als dat niet rond geraakt verliest de wereldkampioen mogelijk een jaar van zijn carrière in Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties