Reactie Lierse-jonkie hoopt op meer: "Maar eerst mijn best doen bij de beloften"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Lierse-jonkie hoopt op meer: "Maar eerst mijn best doen bij de beloften"
Foto: © Photonews

Lierse verloor met 2-0 op Daknam, maar in de schaduw van ene Besart Abdurahimi mocht Manuel Benson proeven van voetbal op het hoogste niveau. "Dit was leuk", zo zegt het talent van geel-zwart.

Timothy Collard in Lokeren

Vorig seizoen stak Benson al eens de neus aan het venster bij Lierse. Na een wedstrijd in play-off 2 mocht hij zaterdagavond invallen tegen Lokeren, nota bene zijn ex-club. “Dat was best leuk. Er zaten heel wat mensen die ik ken in de tribunes.”

Ondanks zijn 17 lentes viel Benson zonder complexen in. “De coach vroeg me om mijn ding te doen, om acties te maken. Dat is één van mijn sterke punten en zo probeerde ik het team iets bij te brengen.”

"We hebben gedaan wat we konden, maar het was moeilijk"

Maar Lokeren hield de touwtjes in handen en de Pallieters op afstand. “Het liep niet zo slecht, al was het natuurlijk wel jammer dat we achter stonden. We hebben gedaan wat we konden, maar het was moeilijk, zeker met tien.”

Speelminuten tegen Lokeren, dat smaakt natuurlijk naar meer voor een jonge snaak. “Dat klopt. Maar we zien wel”, blijft Benson rustig. “Ik ga eerst en vooral mijn best doen bij de beloften.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties